Thermo Pro WP85

[ Thermo Pro WP85 ]

Thermo Pro WP85 është një sistem alumini me cilësi të lartë me urë termike të ndërprerë, që plotëson standardet më të larta për izolim, stabilitet dhe dizajn.

Fakte dhe informacione

Sistem alumini për dyer dhe dritare me urë termike të ndërprerë.

Gjerësia e montimit të kornizës - 77 mm

Gjerësia e montimit të krahut - 85 mm

Pllakë poliamide e dhomës - Technoform Bautec - 39 mm

Opsione të ndryshme për lustrim me lustrim (nga 24 mm në 60 mm)

Shumëllojshmëri e madhe profilesh si përmasa, forma, përmasa, dizajne dhe hapje.

Mundësia e përdorimit të harduerit për xhamat Euro kanal dhe PVC.

Deri në pesë nyje në çdo cep për forcë më të madhe të kornizës.

2 vula EPDM - të brendshme dhe qendrore

Izolim shtesë në bërthamën e poliamidit

Technical characteristics

*The provided values are results for Ug = 0.6 W/m2k with 44 mm glazing.

Koeficienti i transmetimit të nxehtësisë
Uw = 0.9 W/m2K
Të papërshkueshme ndaj ajrit
EN 12207 Class 4
I papërshkueshëm nga uji
EN 12208 Class A9
Rezistencë ndaj erës
EN 12210 Class C5
100 % te reciklueshme
Alumini është 100% i riciklueshëm dhe nuk ndot mjedisin.
Reciklimi kursen energjine
Gjate riciklimi te aluminit konsumohet vetëm 5% të energjisë së nevojshme për prodhimin e tij.
  • Thermo Pro WP85 Slider 1
  • Thermo Pro WP85 Slider 2
  • Thermo Pro WP85 Slider 3
  • Thermo Pro WP85 Slider 4
  • Thermo Pro WP85 Slider 5
  • Thermo Pro WP85 Slider 6
Shumëllojshmëri ngjyrash
Shumëllojshmëri ngjyrash

Të gjitha sistemet e dyerve dhe dritareve të aluminit Weiss Profil mund të porositen në një zgjedhje të pakufizuar ngjyrash në shkallën RAL dhe i japin një ndjenjë perfeksioni çdo ambienti.

 

Fletë ngjitje me një gamë të gjërë ngjyrash imitim druri
Fletë ngjitje me një gamë të gjërë ngjyrash imitim druri

Përveç të gjithë gamës RAL, sistemet e aluminit mund të porositen edhe me veshje me fletë ngjitje PVC në një gamë të gjerë teksturash druri.

Të gjitha sistemet e aluminit për dyer dhe dritare të Weiss Profil janë të veshura me foli të cilësisë së lartë të firmës gjermane.

Browse our

Catalogue

Katalogu teknik

Download