Perfaqesite

Weiss Profil udhëhiqet nga motoja - "Kënaq kërkesën e klientit, në mënyrë që të zgjerohet"

Do te na gjeni lehtesisht

Ne Bullgari dhe jashte saj

Ne besojmë se strategjia e qëndrueshme globale është çelësi për zhvillimin e biznesit të suksesshëm në nivel ndërkombëtar, prandaj ne vazhdimisht përpiqemi për përparim. Rrjeti i gjerë i tregtisë ndërkombëtare që kemi zhvilluar na fuqizon të shesim në 30 vende në 4 kontinente, megjithatë ne mbajmë prezencë të fortë dhe një nga pozicionet udhëheqëse edhe brenda vendit. Për më tepër ne kemi përfaqësues të zyrës sonë në Bullgari, Rumani, Shqipëri, Serbi dhe Mozambik.Përfaqësuesi kryesor i produkteve të Weiss Profil për Bullgarinë është "Handel" Ltd. Kompania ka 11 magazina në vend. "Hendel" është e specializuar ngushtë në tregtimin e profileve PVC dhe alumini, materialet konsumuese dhe të gjitha llojet e aksesorëve të nevojshëm për prodhimin e dritareve PVC dhe alumini.

 

 

Bulgaria

Sofia
Head office
1220 Sofia,
8 Iliensko shose str.
tel.: +359 2 936 00 93
fax: +359 2 936 08 97
e-mail: office@weisspofil.bg
Sofia
Sofia
411 Slivnitsa blvd.
tel.: +359 2 923 40 25
tel.: +359 2 923 40 57
tel. +359 2 923 40 58
mob.: +359 88 696 6077
fax: +359 2 923 40 40
e-mail: office@hendel.bg
e-mail: sofia@hendel.bg
Plovdiv
5 Georgi Benev str.
Northern Industrial Zone
tel.: +359 32 503 206
mob.: +359 88 430 3967
fax: +359 32 503 207
e-mail:plovdiv@hendel.bg
Varna
West industrial zone
tel/fax: +359 52 511 822
mob.: +359 88 660 0814
e-mail:varna@hendel.bg
Burgas
51 Industrialna str.
/Enigma commerce storage base/
tel.: +359 56 848 555
mob. +359 88 430 3977
fax: +359 56 848 554
e-mail: burgas@hendel.bg
Blagoevgrad
22 Pokrovnishko shose str.,
Sgradostroene LTD
тtel/fax: +359 73 840 313
mob.: +359 88 566 7767
e-mail: blagoevgrad@hendel.bg
Ruse
2 Traktsia str.
тел./факс: +359 82 843 139
mob. +359 88 409 8507
e-mail: ruse@hendel.bg
Veliko Tarnovo
1 Bor str.
tel./fax: +359 62 670 241
mob. +359 88 454 1731
e-mail: v.tarnovo@hendel.bg
Shumen
12A Simeon the Great Blvd.
mob .: +359 88 570 0229
e-mail: shumen@hendel.bg
Dobrich
68 Kaliakra St
mob.: +359 88 470 0612
mob.: +359 88 470 0613
e-mail: dobrich@hendel.bg
Stara Zagora
58 Voivoda Stoycho Chernogorski St.
mob.: +359 88 755 2565
e-mail: st.zagora@hendel.bg

Romania

Bucurest
Sos. Alexandriei, nr.66
Com. Bragadiru, Jud. Ilfov
T. +40 214 670 235
mob.: +40 728 778739
e-mail: weissprofil@gmail.com
e-mail: office@weissprofil.ro
Constanta
Str. Interioara II, nr.2
T: +40 241 620 411
mob.: +40 727 778 738
e-mail: weissprofilconstanta@gmail.com
e-mail: constanta@weissprofil.ro
Cluj-Napoca
Bul. Muncii, nr.12
T: +40 264 415 514
mob.: +40 728 778 744
e-mail: weissprofil.cluj@gmail.com
e-mail: cluj@weissprofil.ro

Albania

Tirana
Rr E. Kavajes, Ish-Misto
Tirana, Albania
Tel/fax: +355 4 2224014
tel: +355 67 2070515
mob.: +355 67 2061859
e-mail: wpalbania@gmail.com
Shkoder
Adres: Rruga Dasho Shkreli
(Unaza Veri-Perendim)
Mob: +355 68 40 36 577
e-mail: wpshkoder2017@gmail.com

Serbia

Belgrade
Batajnicki drum 16, deo 303 bb
Beograd-Zemun
tel: +381 11 316 6563
fax: +381 11 316 6587
mob: +381 62 337 043
e-mail: office@weissprofil.rs

Moldova

Chisinau
Str.Varnita 2/3
Chisinau, Moldova
tel.+37322858851
mob.+37360081660
е-mail: weissprofilmoldova@gmail.com

Panama

Panama
Massimiliano Denotti: country manager
Tel.: +507 63272863
e-mail: infopanama@weissprofil.com


Mozambique

Maputo
Tel: +258 841090909
mob: +258 844621300
mob: +258 847658621
mob: +258 847675895
e-mail: office@wpmozambique.com
Av. do Trabalho, Nº 1017
Maputo, Mozambique