Thermo Smart WP78

[ Thermo Smart WP78 ]

Sistem alumini me urë termike të ndërprerë dhe gjerësi montimi të kornizës 70 mm Koeficienti i transferimit të nxehtësisë - Uw = 1,0 W / m2K

Fakte dhe informacione

Sistem alumini për dyer dhe dritare me urë termike të ndërprerë.

Gjerësia e montimit të kornizës - 70 mm

Gjerësia e montimit të krahut - 78 mm

Pllakë poliamide - Technoform Bautec - 34 mm

I përshtatshëm për instalim në natyrë

Opsione të ndryshme për lustrim me lustrim (nga 24 mm në 50 mm)

Shumëllojshmëri e madhe profilesh si përmasa, forma, përmasa, dizajne dhe hapje.

Mundësia e përdorimit të harduerit për xhamat Euro kanal dhe PVC.

Deri në pesë nyje në çdo cep për forcë më të madhe të kornizës.

2 vula EPDM - të brendshme dhe qendrore

 

Karakteristika teknike

* Koeficientët e paraqitur janë marrë në Ug = 0,6 W / m2k me xham 44 mm.

Koeficienti i transmetimit të nxehtësisë
Uw = 1.0 W/m2K
Të papërshkueshme ndaj ajrit
Class 4
I papërshkueshëm nga uji
Class A9
Rezistencë ndaj erës
Class 5C
100 % te reciklueshme
Alumini është 100% i riciklueshëm dhe nuk ndot mjedisin.
Reciklimi kursen energjine
Gjate riciklimi te aluminit konsumohet vetëm 5% të energjisë së nevojshme për prodhimin e tij.
  • TERMO SMART WP78 Slider1
  • TERMO SMART WP78 Slider2
  • TERMO SMART WP78 Slider3
Shumëllojshmëri ngjyrash
Shumëllojshmëri ngjyrash

Të gjitha sistemet e dyerve dhe dritareve të aluminit Weiss Profil mund të porositen në një zgjedhje të pakufizuar ngjyrash në shkallën RAL dhe i japin një ndjenjë perfeksioni çdo ambienti.

Veshje imitim druri
Veshje imitim druri

Përveç të gjithë ngjyrave të gamës RAL, sistemet e aluminit mund të porositen edhe me veshje me fletë ngjitje PVC imitim druri në shumëllojshmëri ngjyrash

Të gjitha sistemet e aluminit për dyer dhe dritare të Weiss Profil janë të veshura me foli të cilësisë së lartë të firmës gjermane.

Browse our

Catalogue

Katalogu teknik

Download

Certificates

Test protocol for profile TERMO SMART WP78 Bulgarian
Test protocol for profile TERMO SMART WP78 Bulgarian
Test protocol for profile THERMOLUX WP700 English
Test protocol for profile THERMOLUX WP700 English
Protocol for thermal transmittance for profile for THERMOLUX WP700
Protocol for thermal transmittance for profile for THERMOLUX WP700