Slidetech WP30

[ Slidetech WP30 ]

SLIDETECH Sistem rrëshqitës alumini me urë termike të vazhdueshme ( te pa nderprere ), i përshtatshëm për instalim të brendshëm dhe të jashtëm.

 

Fakte dhe informacione

Sistem alumini - rrëshqitës me urë termike të vazhdueshme ( pa nderprere )

I përshtatshëm për instalim të brendshëm dhe të jashtëm.

Opsione për vendosje dopio xham -20/24 mm dhe xham të vetëm - 4/10 mm

Opsione për instalim shtesë të një rrjete rrëshqitëse kundër mushkonjave

Opsione për zgjedhjen e kases me një, dy dhe tre shina.

Kanate të veçantë për xham tek ose xham dopio

100 % te reciklueshme
Alumini është 100% i riciklueshëm dhe nuk ndot mjedisin.
Reciklimi kursen energjine
Gjate riciklimi te aluminit konsumohet vetëm 5% të energjisë së nevojshme për prodhimin e tij.
  • SLIDETECH WP30 Slider1
  • SLIDETECH WP30 Slider2
  • SLIDETECH WP30 Slider3
  • SLIDETECH WP30 Slider4
Shumëllojshmëri ngjyrash
Shumëllojshmëri ngjyrash

Të gjitha sistemet e dyerve dhe dritareve të aluminit Weiss Profil mund të porositen në një zgjedhje të pakufizuar ngjyrash në shkallën RAL dhe i japin një ndjenjë perfeksioni çdo ambienti.

Veshje me flet ngjitje me një gamë të gjërë ngjyrash
Veshje me flet ngjitje me një gamë të gjërë ngjyrash

Përveç të gjithë gamës RAL, sistemet e aluminit mund të porositen edhe me veshje me fletë ngjitje PVC në një gamë të gjerë teksturash druri.

Të gjitha sistemet e aluminit për dyer dhe dritare të Weiss Profil janë të veshura me foli të cilësisë së lartë të firmës gjermane.

Browse our

Catalogue

Katalogu teknik

Download