Thermo Pro WP85 Flat Door

[ Thermo Pro WP85 Flat Door ]

Të papërshkueshme ndaj ajrit
EN 12207 Class 4
I papërshkueshëm nga uji
EN 12208 Class A9
Rezistencë ndaj erës
EN 12210 Class C5
  • Thermo Pro WP85 Slider 1
  • Thermo Pro WP85 Slider 2
  • Thermo Pro WP85 Slider 3
  • Thermo Pro WP85 Slider 4
Fletë ngjitje me një gamë të gjërë ngjyrash imitim druri
Fletë ngjitje me një gamë të gjërë ngjyrash imitim druri

Përveç të gjithë gamës RAL, sistemet e aluminit mund të porositen edhe me veshje me fletë ngjitje PVC në një gamë të gjerë teksturash druri.

Të gjitha sistemet e aluminit për dyer dhe dritare të Weiss Profil janë të veshura me foli të cilësisë së lartë të firmës gjermane.

Browse our

Catalogue

Katalogu teknik

Download