Lightech WP40

[ Lightech WP40 ]

Sistem alumini për dritare dhe dyer me urë termike të vazhdueshme ( pa nderprere ) dhe gjerësi montimi të kases - 37 dhe 40 mm.

Fakte dhe informacione

Sistem alumini për dyer dhe dritare me urë termike të vazhdueshme ( pa nderprere )

Gjerësia e montimit të kasave - 37 mm dhe 40 mm

I përshtatshëm për montim në dyer dhe dritare

Variante të ndryshme për xham dopio / 20 mm / dhe me xham tek / 4 mm /

Shumëllojshmëri e madhe profilesh si ne përmasa, forma, dizajne, hapje dhe konstruksione

Euro - kanal për kase

Shumëllojshmëri formash - si të drejta, ashtu dhe të rrumbullakosura

Përdorim i nyjeve universale për instalim të shpejtë dhe të lehtë

 

100 % te reciklueshme
Alumini është 100% i riciklueshëm dhe nuk ndot mjedisin.
Reciklimi kursen energjine
Gjate riciklimi te aluminit konsumohet vetëm 5% të energjisë së nevojshme për prodhimin e tij.
  • LIGHTECH WP40 Slider 1
  • LIGHTECH WP40 Slider 2
  • LIGHTECH WP40 Slider 3
  • LIGHTECH WP40 Slider 4
Zgjedhje e pakufizuar ngjyrash
Zgjedhje e pakufizuar ngjyrash

Të gjitha sistemet e dyerve dhe dritareve të aluminit Weiss Profil mund të porositen në një zgjedhje të pakufizuar ngjyrash në shkallën RAL dhe i japin një ndjenjë perfeksioni çdo ambienti.

 

Fletë ngjitje me një gamë të gjërë ngjyrash imitim druri
Fletë ngjitje me një gamë të gjërë ngjyrash imitim druri

Përveç të gjithë ngjyrat e  gamës RAL, sistemet e aluminit mund të porositen edhe me veshje me fletë ngjitje PVC në një gamë të gjerë teksturash druri.

Të gjitha sistemet e aluminit për dyer dhe dritare të Weiss Profil janë të veshura me foli të cilësisë së lartë të firmës gjermane.

Browse our

Catalogue

Katalogu teknik

Download