Smart WP4000

[ Smart WP4000 ]

Sistemi PVC me 4 dhoma për dyer dhe dritare me gjerësi montimi 60 mm të kases. Koeficienti i transferimit të nxehtësisë - 1,0 W / m2K, izolimi i zërit - 40 dB.

 

Fakte dhe informacione

Sistem PVC me 4 dhoma për dyer dhe dritare

Gjerësia e montimit të kases - 60 mm

Gjerësia e montimit të kanatit - 60 mm

Mundësia e vendosjes së dritareve me dy xhama me trashësi të ndryshme / 24 mm, 32 mm /

Sistemi ofron një shumëllojshmëri të gjerë profilesh, të cilat lejojnë të bëhen konstruksione me variante të ndryshme hapjeje dhe konfigurime të ndryshme si:

- dritare me hapje nga brenda;

- derë me hapje nga brenda;

- derë me hapje nga jashtë;

- Struktura PVC dhe alumini në 90 ° dhe me çdo kënd midis tyre

- Dyer dhe dritare me një ose dy krahe / te cilat kombinohen me pjesë që nuk hapen /

Profili i çelikut 1,5 mm dhe 2,0 mm i trashë, e ben ditaren me solide (sipas madhësisë)

Ngjitës ne sistemet PVC nga TPV, i cili lehtëson punën gjatë instalimit

Kanal special i kanatit , i cili siguron instalim të shpejtë dhe të lehtë të pajisjeve

/ Qendra e sistemit - 13 mm /

Karakteristika teknike

* Koeficientët e paraqitur janë marrë për një dritare me xham 32 mm.

Koeficienti i transmetimit të nxehtësisë
1.0 W/m2K
Izolim akustik
40 dB
Të papërshkueshme ndaj ajrit
Class 4
Të papërshkueshme ndaj ujit
Class A8
Rezistencë ndaj erës
Class 5A/5B
Eco
Të gjitha sistemet PVC Profile Weiss janë prodhuar me stabilizues të padëmshëm, pa plumb.
Energy
Izolimi i lartë termik kursen energjinë elektrike. Duke kursyer energjinë elektrike, ju reduktoni ndjeshëm sasinë e gazrave të dëmshëm të emetuar në atmosferë.
  • Slider1_English_WP4000
  • SMART_WP4000_Slider2
  • SMART_WP4000_Slider3
  • SMART_WP4000_Slider4
  • SMART_WP4000_Slider5
Shumëllojshmëri ngjyrash
Shumëllojshmëri ngjyrash

Të gjitha sistemet e profileve PVC të Weiss Profil  mund të porositen në një gamë të gjerë ngjyrash.

Veshje e cilësisë më të lartë
Veshje e cilësisë më të lartë

Të gjitha sistemet e profileve PVC të  Weiss Profil janë të veshura me foli të cilësisë së lartë të kompanisë gjermane.

Browse our

Catalogue

Katalogu teknik

Download

Certificates

Test protocol of profile SMART WP4000 English
Test protocol of profile SMART WP4000 English
Declaration of characteristics for SMART WP4000 English
Declaration of characteristics for SMART WP4000 English
Test protocol of profile SMART WP4000 Bulgarian
Test protocol of profile SMART WP4000 Bulgarian
Declaration of characteristics for SMART WP4000 Bulgarian
Declaration of characteristics for SMART WP4000 Bulgarian