Energy WP5000

[ Energy WP5000 ]

Sistem PVC me 5 dhoma për dyer dhe dritare me gjerësi montimi 72 mm të kases. Koeficienti i transferimit të nxehtësisë 0,8 W / m2K dhe izolimi i zërit 41dB.

 

Fakte dhe informacione

Sistem PVC me 5 dhoma për dyer dhe dritare

Gjerësia e montimit të kases - 72 mm

Gjeresia e montimit të kanatit - 72 dhe 80 mm

Mundësia e vendosjes së dritareve me xhama me trashësi të ndryshme / 24 mm, 32 mm, 40 /

Sistemi ofron një shumëllojshmëri të gjerë profilesh, të cilat lejojnë të bëhen konstruksione me variante të ndryshme hapjeje dhe konfigurime të ndryshme si:

- dritare me hapje nga brenda;

- derë me hapje nga brenda;

- derë me hapje nga jashtë;

- Struktura PVC dhe alumini në 90 ° dhe me çdo kënd midis tyre

- dyer dhe dritare me një ose dy kanata / te cilat kombinohen me pjesë që nuk hapen /

- mekanizëm special - hapje rrëshqitëse - VW

Profili i  çelikut me trashësi 1,5 mm dhe 2,0 mm i ben dritaret me solide (sipas madhësisë), i cili eshte i  njejte si per Kasen ashtu dhe kanatin e dritares.

Ngjitës i bashkëekstruduar në sistemet PVC prej TPV, i cili lehtëson punën gjate montimit

Kanal special i kanatit për instalim të shpejtë dhe të lehtë.

/ Qendra e sistemit - 13 mm /

 

Karakteristikat teknike

*Koeficientet e paraqitur jane marre per nje dritare me xham 40 mm

Koeficienti i transmetimit të nxehtësisë
0.8 W/m2K
Izolim akustik
41 dB
Të papërshkueshme ndaj ajrit
Class 4
Të papërshkueshme ndaj ujit
Class A8
Rezistencë ndaj erës
Class 5A/5B
Eco
Të gjitha sistemet PVC Profile Weiss janë prodhuar me stabilizues të padëmshëm, pa plumb.
Energy
Izolimi i lartë termik kursen energjinë elektrike. Duke kursyer energjinë elektrike, ju reduktoni ndjeshëm sasinë e gazrave të dëmshëm të emetuar në atmosferë.
  • ENERGY WP5000 Slider 1
  • ENERGY WP5000 Slider 2
  • ENERGY WP5000 Slider 3
  • ENERGY WP5000 Slider 4
  • ENERGY WP5000 Slider5
Shumëllojshmëri ngjyrash
Shumëllojshmëri ngjyrash

Të gjitha sistemet e profileve PVC të Weiss Profil mund të porositen në një gamë të gjerë ngjyrash.

Veshje e cilësisë më të lartë
Veshje e cilësisë më të lartë

Të gjitha sistemet e profileve PVC të Weiss Profil janë të veshura me foli të cilësisë së lartë të kompanisë gjermane

Browse our

Catalogue

Katalogu teknik

Download

Certificates

Test protocol for profile ENERGY WP5000 English
Test protocol for profile ENERGY WP5000 English
Declaration of characteristics for ENERGY WP5000 English
Declaration of characteristics for ENERGY WP5000 English
Test protocol for profile ENERGY WP5000 Bulgarian
Test protocol for profile ENERGY WP5000 Bulgarian
Declaration of characteristics for ENERGY WP5000 Bulgarian
Declaration of characteristics for ENERGY WP5000 Bulgarian