Expert WP6000

[ Expert WP6000 ]

Sistem PVC me 6 dhoma me gjerësi montimi te kases 72 mm. Koeficienti i transferimit të nxehtësisë Uw = 0,8 W / m2K dhe izolimi i zërit Rw = 41 dB.

 

Fakte dhe informacione

Sistem PVC me 6 dhoma për dyer dhe dritare

Gjerësia e montimit të profilit të kases - 72 mm

Gjerësia e montimit të kanatit - 72 dhe 80 mm

 

Mundësi për vendosjen e xhamave me trashesi të ndryshme / 24 mm, 32 mm, 40 mm /

Sistemi ofron një larmi profilesh që lejojnë krijimin e konstruksioneve me lloje të ndryshme hapjeje dhe konfigurimi:

- Dritarja hapet nga brenda

- Hapja e derës nga brenda

- Hapja e derës nga jashtë

- Konstruksione PVC dhe alumini prej 90 ° dhe një kënd i rastësishëm midis tyre

- Dyer dhe dritare me një ose dy kanate / të kombinuara me pjesë që nuk hapen /

- Mekanizëm special - hapje me rrëshqitje - VW

Profili shtesë prej çeliku me gjerësi 1,5 mm dhe 2,0 mm i ben dritaret me solide / në varësi të madhësisë / - I cili eshte I njejte si per profilin e kases ashtu dhe per ate te kanatit

Ngjitës i bashkëekstruduar në sistemet PVC prej TPV ne ngjyre gri ose te zeze, i cili lehtëson punën gjate montimit

Kanal special i kanatit për instalim të shpejtë dhe të lehtë.

/ Qendra e sistemit - 13 mm /

 

Karakteristikat teknike

* Koeficientët e paraqitur janë marrë për një dritare me dopio  xham 40 mm.

Koeficienti i transmetimit të nxehtësisë
0.8 W/m2K
Izolim akustik
42 dB
Të papërshkueshme ndaj ajrit
Class 4
Të papërshkueshme ndaj ujit
Class A8
Rezistencë ndaj erës
Class 5A/5B
Energy
Izolimi i lartë termik kursen energjinë elektrike. Duke kursyer energjinë elektrike, ju reduktoni ndjeshëm sasinë e gazrave të dëmshëm të emetuar në atmosferë.
100 % te reciklueshme
Alumini është 100% i riciklueshëm dhe nuk ndot mjedisin.
Reciklimi kursen energjine
Gjate riciklimi te aluminit konsumohet vetëm 5% të energjisë së nevojshme për prodhimin e tij.
  • EXPERT WP6000 Slider 1
  • EXPERT WP6000 Slider2
  • EXPERT WP6000 Slider3
  • EXPERT WP6000 Slider4
  • EXPERT WP6000 Slider5
Shumëllojshmëri ngjyrash
Shumëllojshmëri ngjyrash

Të gjitha sistemet e profileve PVC të Weiss Profil mund të porositen në një gamë të gjerë ngjyrash.

Veshje e cilësisë më të lartë
Veshje e cilësisë më të lartë

Të gjitha sistemet e profileve PVC të Weiss Profil janë të veshura me foli të cilësisë së lartë të kompanisë gjermane

Browse our

Catalogue

Katalogu teknik

Download

Certificates

Test protocol EXPERT WP6000 English
Test protocol EXPERT WP6000 English
Declaration of characteristics for EXPERT 6000 English
Declaration of characteristics for EXPERT 6000 English
Test protocol for profile EXPERT WP6000 Bulgarian
Test protocol for profile EXPERT WP6000 Bulgarian
Declaration of characteristics for EXPERT 6000 Bulgarian
Declaration of characteristics for EXPERT 6000 Bulgarian