Essential WP3000

[ Essential WP3000 ]

Sistem PVC me 3 dhoma për dritare dhe dyer me gjerësi te kases 60 mm . Transmetimi termik - 1,0 W / m2K, izolimi i zërit - 39 dB

Fakte dhe informacione

Sistem PVC me 3 dhoma për dyer dhe dritare
 
Gjerësia e montimit të profilit të kases - 60 mm
 
Gjerësia e montimit të profilit të kanatit  - 60 mm
 
Mundësi për te vendosur xhama me gjerësi të ndryshme / 24 mm, 32 mm /
 
Sistemi ofron një larmi profilesh që lejojnë krijimin e konstruksioneve me lloje të ndryshme hapjeje dhe konfigurimi:

- Dritarja hapet nga brenda
- Hapja e derës nga brenda
- Hapja e derës nga jashtë
- Konstruksione prej 90 ° dhe një kënd i rastësishëm midis tyre
- Dyer dhe dritare me një ose dy krahe / të kombinuara me pjesë që nuk hapen /
 
Profili shtesë prej çeliku me gjerësi 1,5 mm dhe 2,0 mm siguron qe dritaret te jene me solide / në varësi të madhësisë /, i njejte me profilin e kases dhe profilin e kanatit te dritares
 
Mbyllja TPV në profilet PVC siguron lehtësi gjatë montimit
 
Një kanal i veçantë i profilit të kanatit për instalim te shpejte dhe te lehte te pajisjeve
 
/ Qendra e sistemit 13 mm /
 

 

Karakteristikat teknike

* Koeficientët e paraqitur janë marrë për një dritare me xham 32 mm.

 

Koeficienti i transmetimit të nxehtësisë
1.0 W/m2K
Izolim akustik
39 dB
Të papërshkueshme ndaj ajrit
Class 4
Të papërshkueshme ndaj ujit
Class A8
Rezistencë ndaj erës
Class 5A/5B
Eco
Të gjitha sistemet PVC Profile Weiss janë prodhuar me stabilizues të padëmshëm, pa plumb.
  • Infographic ESSENTIAL WP3000
  • ESSENTIAL WP3000
  • ESSENTIAL WP3000 foiled
  • ESSENTIAL WP3000 foiled2
  • ESSENTIAL WP3000 foiled3
Shumëllojshmëri ngjyrash
Shumëllojshmëri ngjyrash

Të gjitha sistemet e profileve  PVC të Weiss Profil mund të porositen në një gamë të gjerë ngjyrash.

Veshje e cilësisë më të lartë
Veshje e cilësisë më të lartë

Të gjitha sistemet e profileve PVC të Weiss Profil janë të veshura me foli të cilësisë së lartë të kompanisë gjermane

Browse our

Catalogue

Katalogu teknik

Download

Certificates

Test protocol for profile ESSENTIAL WP3000 English
Test protocol for profile ESSENTIAL WP3000 English
Test protocol for profile ESSENTIAL WP3000 Bulgarian
Test protocol for profile ESSENTIAL WP3000 Bulgarian