Avangard WP82

[ Avangard WP82 ]

Sistem PVC me 7 dhoma për dyer dhe dritare me gjerësi montimi 82 mm të kases. Koeficienti i transferimit të nxehtësisë 0,75 W / m2K

Fakte dhe informacione

Sistem PVC me 7 dhoma për dyer dhe dritare, prej materiali parësor

Gjerësia e montimit të kornizës - 82 mm

Gjerësia e montimit të krahut - 82 dhe 92 mm

Mundësia e vendosjes së dritareve me dy xham me trashësi të ndryshme / 24 mm, 32 mm, 44 mm, 48 mm /

Sistemi ofron një dizajn modern dhe një shumëllojshmëri të gjerë profilesh, të cilat lejojnë të bëhen konstruksione me variante të ndryshme hapjeje dhe konfigurime të ndryshme si:

- dritare me hapje nga brenda;

- derë me hapje nga brenda;

- derë me hapje nga jashtë;

- Struktura PVC dhe alumini në 90 ° dhe me çdo kënd midis tyre

- dyer dhe dritare me një ose dy fletë / kur kombinohen me pjesë që nuk hapen /

- mekanizëm special - hapje rrëshqitëse - VW

Profili i çelikut 1,5 mm dhe 2,0 mm i trashë, duke siguruar forcë më të madhe të dritares (sipas madhësisë)

Kanal special i krahëve për instalim të shpejtë dhe të lehtë të pajisjeve
/ Qendra e sistemit - 13 mm /

Vula e tretë shtesë

Karakteristikat teknike

*Koeficientet e paraqitur jane marre per nje dritare me xham 44 mm, Ug = 0.6 W/m2K

Koeficienti i transmetimit të nxehtësisë
0.75 W/m2K
Të papërshkueshme ndaj ajrit
Class 4
I papërshkueshëm nga ujit
Class A9
Rezistencë ndaj erës
Class 5C
Eco
Të gjitha sistemet PVC Profile Weiss janë prodhuar me stabilizues të padëmshëm, pa plumb.
Energy
Izolimi i lartë termik kursen energjinë elektrike. Duke kursyer energjinë elektrike, ju reduktoni ndjeshëm sasinë e gazrave të dëmshëm të emetuar në atmosferë.
  • AVANGARD WP82 Slider 1
  • AVANGARD WP82 Slider 2
  • AVANGARD WP82 Slider 3
  • AVANGARD WP82 Slider 4
  • AVANGARD WP82 Slider 5
  • AVANGARD WP82 Slider 6
  • AVANGARD WP82 Slider 7
  • AVANGARD WP82 Slider 8
Shumëllojshmëri ngjyrash
Shumëllojshmëri ngjyrash

Të gjitha sistemet e profileve PVC të Weiss Profil mund të porositen në një gamë të gjerë ngjyrash.

Veshje e cilësisë më të lartë
Veshje e cilësisë më të lartë

Të gjitha sistemet e profileve PVC të Weiss Profil janë të veshura me foli të cilësisë së lartë të kompanisë gjermane

Browse our

Catalogue

Katalogu teknik

Download

Certificates