Weiss Bond

[ Weiss Bond ]

Paneli i përbërë nga alumini Weiss Bond është i lehtë dhe shumë rezistent ndaj kushteve atmosferike, funksionimit dhe i jep një pamje moderne ndërtesave te reja.

Fakte dhe informacione

I qëndrueshem, i fortë dhe i lehtë

Izolim i lartë i zërit dhe termoizolimit

Lehtë për t'u përdorur

Rezistencë e lartë ndaj ndikimeve të dëmshme

atmosferike

Mirëmbajtje dhe pastrim i lehtë

Dizajn i pastër dhe elegant

Një mori ngjyrash

Fushat e aplikimit

Gjatë ndërtimit të fasadave te jashtme

 dhe te brendshme

Në qendrat tregtare, hotele,

 qendra ekspozite, panaire etj.

Gjatë restaurimit dhe rinovimit

të ndërtesave të përfunduara

Gjatë ndërtimit të jashtëm te

strukturave reklamuese dhe tabelave

Stacione metro dhe tunele, aeroporte, stacione treni

 

Dimensions

Panel standart
4 mm X 1250 mm X 3200 mm
Trashësia maksimale e panelit
6 mm
Gjatësia maksimale e panelit
6 000 mm
Gjërësia e panelit
1250 mm – 1500 mm
Toleranca në trashësinë e panelit
0,2 mm
Toleranca në gjatësinë e panelit
-2 mm/+2 mm
Toleranca në gjërësinë e panelit
0 mm/+4 mm
Diferencë në diagonale
max. 3 mm
100 % te reciklueshme
Alumini është 100% i riciklueshëm dhe nuk ndot mjedisin.
Reciklimi kursen energjine
Gjate riciklimi te aluminit konsumohet vetëm 5% të energjisë së nevojshme për prodhimin e tij.
  • WeissBond slider1
Zgjedhje e pakufizuar ngjyrash
Zgjedhje e pakufizuar ngjyrash

Panelet e përbëra prej alumini Weiss Bond janë të disponueshme në një gamë të gjerë ngjyrash dhe mund të realizojnë edhe idetë tuaja më të guximshme arkitekturore.

Ngjyrë e njëtrajtëshme, nuancë metalike, tekstura druri
Ngjyrë e njëtrajtëshme, nuancë metalike, tekstura druri

Përveç një game të gjerë ngjyrash të njëtrajtëshme, panelet Weiss Bond mund të porositen edhe në një ngjyrë me nuancë metalike ose në ngjyrë imitim druri. Kjo i bën praktikisht të pakufizuara mundësitë për të eksperimentuar me fasadat e ndërtesave moderne.

Browse our

Catalogue

Katalogu teknik

Download

Certificates

Declaration of conformity WEISS BOND
Declaration of conformity WEISS BOND